كباب الفراخ المشوى
صدور دجاج مقطعة الكميه حسب الطلب
3حبات بصل كبيرة مقطع ارباع
2حبة فلفل اخضر حلو
ثلثين كوب زبادى
2ملعقة ثوم مهروس
3ملاعق صغيرة كزبرة مطحون
ملعقة صغيرة زنجبيل
ملعقة صغيرة فلفل
ملعقة صغيرة ملح
2ملعقة عصير ليمون
2ملعقةصغيرة زيت زيتون
ملعقة ثوم مهروس
ملعقة صغيرة فلفل
نخفق الزبادى والثوم والملح والفلفل ونضعه فى الثلاجة نضع الدجاج والبصل والفلفل بالترتيب فى الاسياخ وننقعها فى خليط الثوم والكزبرة والزنجبيل والفلفل وعصير الليمون والملح والزيت على الاقل لمدة 6 ساعات وممكن نسيبها من بالليل في التلاجه ونصحى الصبح نعملها
نخرجها من الخليط ونضعها على الشواية وندهنها بالتتبيلة عند التقليب يعنى كل ما نقلب ندهن الجزء التانى
وكمان نعمل معاها رز ابيض كلنا عارفين بيتعمل ازاى
وكمان اللى هيزيد الطبق جمال
لو عملنا معاها سلطة طحينه او بابا غنوج
وناكل بالهنا والشفا