مرحبا بك في ايجى ماي
www.egymy.tk
سجل في الموقع وأكسب لاب توب ههههههههههه من اولها نصب
مرحبا بك في ايجى ماي
www.egymy.tk
سجل في الموقع وأكسب لاب توب ههههههههههه من اولها نصب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةالعجميأحدث الصورالتسجيلدخول
       
 

 

 كباب الفراخ المشوى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
tota barby
مشرف
مشرف
tota barby


الرتبه : مشرفه مميزة
الوسام : وسام التميز
انثى
الجوزاء عدد الرسائل : 1031
العمر : 31
العمل/الترفيه : طاااااااااااااالبه
المزاج : جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامد طحن
الدوله : كباب الفراخ المشوى 3dflag10
المزاج : كباب الفراخ المشوى _38
تاريخ التسجيل : 25/07/2010

كباب الفراخ المشوى Empty
مُساهمةموضوع: كباب الفراخ المشوى   كباب الفراخ المشوى Emptyالثلاثاء أغسطس 17, 2010 3:32 am

كباب الفراخ المشوى







صدور دجاج مقطعة الكميه حسب الطلب
3حبات بصل كبيرة مقطع ارباع
2حبة فلفل اخضر حلو
ثلثين كوب زبادى
2ملعقة ثوم مهروس
3ملاعق صغيرة كزبرة مطحون
ملعقة صغيرة زنجبيل
ملعقة صغيرة فلفل
ملعقة صغيرة ملح
2ملعقة عصير ليمون
2ملعقةصغيرة زيت زيتون
ملعقة ثوم مهروس
ملعقة صغيرة فلفل








نخفق الزبادى والثوم والملح والفلفل ونضعه فى الثلاجة نضع الدجاج والبصل والفلفل بالترتيب فى الاسياخ وننقعها فى خليط الثوم والكزبرة والزنجبيل والفلفل وعصير الليمون والملح والزيت على الاقل لمدة 6 ساعات وممكن نسيبها من بالليل في التلاجه ونصحى الصبح نعملها
نخرجها من الخليط ونضعها على الشواية وندهنها بالتتبيلة عند التقليب يعنى كل ما نقلب ندهن الجزء التانى
وكمان نعمل معاها رز ابيض كلنا عارفين بيتعمل ازاى
وكمان اللى هيزيد الطبق جمال
لو عملنا معاها سلطة طحينه او بابا غنوج

وناكل بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كباب الفراخ المشوى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: كلو علي كلو :: مطـعم الجـعان-
انتقل الى: