مرحبا بك في ايجى ماي
www.egymy.tk
سجل في الموقع وأكسب لاب توب ههههههههههه من اولها نصب




 
الرئيسيةالعجميالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
       
 

شاطر | 
 

 بطاطس باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
tota barby
مشرف
مشرف
avatar

الرتبه : مشرفه مميزة
الوسام : وسام التميز
انثى
الجوزاء عدد الرسائل : 1031
العمر : 26
العمل/الترفيه : طاااااااااااااالبه
المزاج : جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامد طحن
الدوله :
المزاج :
تاريخ التسجيل : 25/07/2010

مُساهمةموضوع: بطاطس باللحمة المفرومة   الأحد أغسطس 29, 2010 7:26 pm

بطاطس باللحمة المفرومة




المقادير:




بطاطس مقطعة

الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة

ملعقة دقيق




3 ملاعق زبده أو زيت
ملعقة زعتر
كوب صوص اللحم



لحم مفروم

الطريقة:




توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل



من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اتركيها جانبا



سخنى الزبدة على النار

أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم

النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا..



ثم



أضيفى اللحم المفروم

استمرى فى التقليب
عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة

أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب

أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تنضج تماما

أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة






احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها

ثم البطاطس المهروسة
قطعى قطعة زبدة قطع صغيرة و أنثريها على الوجه
مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريلا

ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه






هذا الشكل النهائي للصينية

_________________


وحشنى كتير




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بطاطس باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: كلو علي كلو :: مطـعم الجـعان-
انتقل الى: